Haricot de mouton - Witte bonen met lamsvlees
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 159 in Meelspyzen en peulvruchten .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees / lamsvlees
Ingrediënten
- bloem
- boter
- bouquet garni
- gedroogde witte bonen
- knoflook
- koolraap
- lamsborst
- lamsnek
- lamsschouder
- peper
- tomaten
- uitjes
- spek
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.