Zoutevis met rode-wijnsaus - morue en rayte
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 82 in Provence .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis
Ingrediënten
- bloem
- bouquet garni
- kappertjes
- olijfolie
- rode wijn
- tomaat
- ui
- venkelzaad
- verse peterselie
- zout
- zoutevis
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.