Kalfskrabbetjes uit de Camargue - tendrons de veau à la gardiane

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 125 in Provence .

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Supersnelle jus

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Gombaleves - Paddenstoelensoep

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Funghi fritti - Gefrituurde paddenstoelen

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Pizza funghi

Een recept uit Veronique Pouw