Saus fleurette
★
★
★
★
★
Een recept van Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone.
U vindt dit recept op pagina 108 in DWDD kookt met Kranenborg .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Ingrediënten
- bloem
- boter
- champignons
- citroen
- crème fraîche
- dragon
- kipkarkassen
- kippenbouillon
- noilly prat
- peper
- sjalot
- witte wijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.