Pasteitjes gevuld met romige knolselderij & bospaddestoelen en compote van rode ui
★
★
★
★
★
Een recept van Yvette van Boven en Oof Verschuren.
U vindt dit recept op pagina 180 in Home Made winter .
- Gang:
- lunch / avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- bloem
- bospaddestoelen
- boter
- crème fraîche
- droge sherry
- ei
- frambozenazijn
- gembersiroop
- groentebouillon
- knoflook
- knolselderij
- marsala
- olijfolie
- rode ui
- rode wijn
- rozemarijn
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.