Gekarameliseerd witlof met serranoham
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 64 in Ottolenghi het kookboek .
- Gang:
- diner / bijgerecht / voorgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- boter
- fijne kristalsuiker
- grof zeezout
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- peterselie
- serranoham
- slagroom
- tijm
- witlof
- zuurdesembroodkruim
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.