Geroosterde zoete aardappel met pecannoten en ahornsiroop
★
★
★
★
★
Een recept van Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi.
U vindt dit recept op pagina 85 in Ottolenghi het kookboek .
- Gang:
- picknick / bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- ahornsiroop
- bosui
- citroensap
- gedroogde chilivlokken
- gember
- kaneel
- koriander
- olijfolie
- pecannoten
- peper
- peterselie
- sherryazijn
- sinaasappel
- sultanarozijnen
- zoete aardappel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Heerlijk als hoofdgerecht, met een zacht op smaak gebrachte couscous.