Port-gembersaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 389 in Twaalf maanden lekker eten .

Dit recept is tevens online te openen

Gang:
bijgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / wild
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rabarber-gember crumble

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Gesmoorde prei met gember en sherry

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Basmatibuns

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Geelwortel-gemberolie

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken