Gesmoord konijn uiet Brive - bas rond de lapin à la gaillarde
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 250 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Egg, Bacon and Wild Mushroom Fry Up - Gebakken ei met bacon en wilde paddestoelen

Lams-quasi met truffel-peterseliepanade en knoflookjus - quasi d'agneau fermier du Quercy pané aux truffes et persil plat, jus d'ail en chemise

Rundvleesrolletjes - paupiettes de boeuf

Gekonfijt konijn met dragon en eekhoorntjesbrood op zuurkool, hete bliksem met een schuimige jus van mosterd
