Linzenvroutons en kikkerfricassée met ridderzwammen - croutes de lentilles vertes et fricassé de grenouilles aux mousserons
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 339 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten
- bloem
- boter
- eiwit
- gladde peterselie
- kikkers
- kippenbouillon
- linzen
- melk
- pimpernel
- ridderzwammen
- rijstemeel
- rookspek
- sjalot
- slagroom
- tarwebloem
- tomatenpuree
- ui
- peper
- vleesjus
- witte wijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.