Zeepalingsteak met inktvisjes in azijnsaus - pavé de congre aux supions, beurre d'arêtes parfumé au vinaigre
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 357 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- artisjokbodem
- aubergine
- banyulsazijn
- boter
- courgette
- groene paprika
- inktvisjes
- olijfolie
- provençaalse kruiden
- rode paprika
- suiker
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- peper
- peper
- witte wijn
- zeepaling
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.