Zeepalingsteak met inktvisjes in azijnsaus - pavé de congre aux supions, beurre d'arêtes parfumé au vinaigre

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 357 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fonds d'artichauts à blanc - Gekookte artisjokbodems

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Fonds d'artichauts à la Greque - In aromatische bouillon gekookte artisjokbodems

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Artisjokken, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Artisjokchips

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia