Pieterman
Pieterman wordt beschouwd als zeevis .
Alternatieve naam:
pietermannen.
Zoek naar pieterman in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pieterman in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste pieterman recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pieterman :
Ingrediënten: beerkreeft, croutons, knoflook, kongeraal, olijfolie, pastis, pieterman, poon, prei, rode mul, saffraan, schorpioenvis, strandkrabben, tomaat, ui, venkel, vissoep, witte wijn en zonnevis
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, bouquet garni, croutons, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, pieterman, poon, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, vis, water, wijting, wortel en zeepaling
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: citroen, olijfolie, pieterman, poon, pos, rotsvis, peper, zeebaars en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, chorizo, kalfsfond, olie, pos, rode pieterman, ui, verse basilicum, peper en vet
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: asperges, bieslook, citroensap, geklaarde boter, jonge waterkers, kappertjes, kappertjesvocht, limoen, peper, pietermannen en zout
Keuken: Belgisch
Soort: vis
Ingrediënten: boter, mierikswortel, pietermannen, rettich, rijstwijn, sherry, sojasaus, suiker, visbouillon, wakame, wittewijnazijn, zeewier en zout
Keuken: Hollands
Soort: vis
Advertentie
Ingrediënten: dragon, focacia, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, pieterman, prei, roodbaars, saffraandraadjes, scheermessen, selderij, tomaten, venkel, visfond, witbrood, witte peper, witte wijn, wortel, zeekraal, zeetong en zout
Keuken: Duits
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, graten en kuit van platvissen, griet, kabeljauw, knoflook, laurier, olijfolie, pastis, peterselie, pieterman, pladijs, prei, rode paprika, rode poon, saffraan, sliptong, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol en visfumet
Keuken: Belgisch
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: geelwortel, knoflook, kokosolie, limoen, snapper en zeevis
Keuken: Afrikaans / Balinees
Soort: vis
Ingrediënten: basilcum, bouquet garni, cayennepeper, croutons, gruyère, heekkop, kerrie, knoflook, olie, parmezaanse kaas, pasta, peper, pieterman, poon, saffraan, schorpioenvis, tomaten, tomatenpuree, venkel, water, wijting en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vis
Advertentie
Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, krab, kreeft, laurierblad, olijfolie, peper, pieterman, prei, rode poon, rozemarijn, saffraandraadjes, selderijstelen, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, tong, ui, venkelgroen, verse peterselie, vis, wijting, wortel, zeebarbeel, zeeduivel, zeepaling en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, broodkruim, eierdooier, cayennepeper, gedroogde chilipeper, goudbaars, grof zout, heek, heilbot, kabeljauw, knoflook, krabben, mul, olijfolie, olijfolie, pastis, pernod, pieterman, prei, ricard, saffraandraadjes, saffraanpoeder, schorpioenvis, sinaasappelschil, stokbrood, tomaat, ui, venkelzaad, vis, zeebaars en zeeduivel
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: kemiri, knoflook, kokosmelk, lombok, rawit, sjalot, snapper, trassi en zeevis
Keuken: Balinees
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, garnalen, knoflook, korianderkorrels, krabben, laurier, olijfolie, peper, pernod, pieterman, poon, prei, rode poon, roodbaars, rozemarijn, saffraan, schelvis, sinaasappelschillen, sinaasappelvruchtvlees, sjalot, tabasco, tijm, tomaten, venkel, verse tomatenpuree, waterui, wijting, witte wijnfond, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, lente ui, peper, reuzel, ui, verse peterselie, zeevis en zout
Keuken: Nederlands / Hollands
Soort: stoofgerecht / soep/bouillon / vis
Advertentie
Ingrediënten: arachideolie, bladselderij, citroensap, djahé, gedroogde kokos, gemberpoeder, gemberwortel, kabeljauw, klapper, knoflook, mild kerriepoeder, sesamolie, verse koriander, zeevis, zeewolf en zout
Keuken: Maleisisch
Soort: stomen / vis
Ingrediënten: sushirijst en vis
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: bananenblad en vis
Keuken: Indonesisch
Ingrediënten: vis
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans
Soort: barbecue/grill
Advertentie
Ingrediënten: vis
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: vis
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: vis
Keuken: Duits
Ingrediënten: vis
Keuken: Duits
Soort: paddenstoelen
Wanneer je naar pietermannen zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om rode pieterman .
Pieterman-boeken
Dol op pieterman? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: