Provençaalsevissoep met rouille en croûtons
★
★
★
★
★
Een recept van Rianne Buis.
U vindt dit recept op pagina 90 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 70 minuten
Ingrediënten
- aardappelmeel
- bleekselderij
- eidooier
- extra vierge-olijfolie
- garnalen
- knoflook
- laurierblad
- parmezaanse kaas
- pernod
- prei
- saffraan
- sinaasappel
- steranijs
- stokbrood
- tabasco
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- venkel
- verse basilicum
- verse tijm
- visbouillon
- visfilet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.