Provençaalsevissoep met rouille en croûtons

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 90 in AH eetboekenreeks 1 - Vis .

Keuken:
Mediterraans / Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
70 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rode-bessensaus voor hertenvlees

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Geroerbakte bleekselderlj met gemarineerde biefstuk

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Chinese gemengde groenten

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

He tang xiao chao - Geroerbakte groenten uit de lotusvijver

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken