Poularde op de wijze van Marengo - pollo alla marengo
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 149 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten
- bloem
- citroensap
- droge witte wijn
- eieren
- extra vergine olijfolie
- knoflook
- paddestoelen
- peper
- poularde
- rivierkreeftjes
- tomaat
- verse basilicum
- verse peterselie
- witbrood
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.