Cannelloni alla Napoletano
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 164 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles
Ingrediënten
- bloem
- boter
- champignons
- ei
- eidooier
- gekookte ham
- kalfsvlees
- melk
- nootmuskaat
- parmezaanse kaas
- peper
- rauwe ham
- tomatensaus voor cannelloni alla napoletana
- vleesjus
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.