Suppli alla Romana - Romeinse rijstkroketten met kaasvulling
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 168 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- snack of tussendoortje
- Soort:
- rijst
Ingrediënten
- boter
- broodkruim
- ei
- frituurvet
- gedroogde funghi porcini
- kalfskotelet
- kippenlever
- mozzarella
- parmezaanse kaas
- peper
- rauwe ham
- rijst
- tomaat
- ui
- vleesjus
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.