Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Pigeon with Shellfish Butter
- Ingrediënten:
- duivenborsstrollade, garnalenstaarten, oesterzwam, schaaldierenboter en stemgember
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Duivenborsstrollade wordt beschouwd als duivenborst.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met duivenborsstrollade in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient duivenborsstrollade:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:
Recept uit Sous vide:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-09:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-10:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Sous vide:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Story on a Plate:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept van Wat Aten Zij?: