Duck Leg Sous Vide

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 108 in Modernist Cuisine [3] .

Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Stap voor stap Confit de Canard

Een recept uit Jolande Vos

Aziatische fondue

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Orientalisch Gebeitzter Rehrücken mit Selleriesalat und Brezenchips / Orientaals gebeitste reerug met selderijsalade en pretzelchips

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Gésiers (gekonfijte eendenmaagjes)

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam