Rundvet

Rundvet wordt beschouwd als dierlijk vet.

Alternatieve naam: rundervet.

Zoek naar rundvet in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rundvet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste rundvet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rundvet:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Frankfurter

Ingrediënten:
dextrose, korianderzaad, glycerolmonostearaat, insta cure® 1, mager melkpoeder, mosterdpoeder, nootmuskaat, runderhalslap, rundervet, schapendarm, uienpoeder, witte peper, zoet paprikapoeder en zout

Soort:
worst
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en rundvet

Soort:
sous-vide
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gekruide lamsworst - merguez

Ingrediënten:
cayennepeper, darmnet, gemalen kaneel, gemalen koriander, harissa, knoflook, lamsvet, mager lamsgehakt, mager rundergehakt, olijfolie, rundervet, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Tunesisch / Noord-Afrikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill / worst
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Steak and kidney pie

Ingrediënten:
kalfsnier, meel, peper, port, rumpsteak, runderbouillon, rundervet, sjalot, worcestersaus, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept / lunchgerecht uit Morito:

Moritomerguez

Ingrediënten:
dunne natuurdarm, fijn zout, karwij, korianderpoeder, gemalen venkelzaad, kaneel, knoflook, lamsschouder, mariakaakje, mild paprikapoeder, pikant paprikapoeder, rode chilipeper, rundervet, ui, verse koriander en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Sirloin & Yorkshire puddings

Ingrediënten:
bloem, bloem, ei, prei, merg, olijfolie, port, rode uien, rode wijn, runderbotten, rundvet, sirloin steak, verse rozemarijn, volle melk en zwarte peperkorrels

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vleesschotel op de wijze van boerin Hofscholte

Ingrediënten:
aromat, belgisch bier, boter, bruin brood, bruine boterhammen, donker bier, franse mosterd, groentemix, laurierblad, peper, runderlappen, rundvet, suiker, tijm, ui, vet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Aardappelravioli - culingiones de patate

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, knoflook, mantideeg, olijfolie, pancetta, pecorino, peper, ricotta, rundervet, tomatensaus, ui, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

La terrine verte/Pâté sans porc - Paté zonder varkensvlees

Ingrediënten:
cognac, ei, épices fines, ganzenvet, kalfshersenen, kalfsniervet, kipfilet, kippenbouillon, kippenlevertjes, kippenvet, kippenvlees, knoflook, lamshersenen, mager kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, runderhersenen, rundervet, spinazie, tijm, ui, vers broodkruim en zout

Keuken:
Frans
Soort:
paté/terrine
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Klassieke hutspot

Ingrediënten:
aardappel, bloem, klapstuk, laurierblad, olijfolie, pastinaak, peper, rookworst, rundvet, slagroom, ui, water, winterpeen, winterwortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
stamppot / aardappelgerecht