Lobster Americaine: Poached Lobster Tail with Coconut-Lobster Emulsion, Lobster Mushroom Confit and Glazed Carrot
★
★
★
★
★
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
U vindt dit recept op pagina 183 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- wortel
- kreeftenstaart
- kreeftenstaart
- japanse peperboomtakken
- kokosnoot-kreeft emulsie
- kokosroompoeder
- kreeft-paddestoelen confit
- mandarijnpartjes
- schaaldierenbouillon
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.