Kokosnoot-kreeft emulsie

Zoek naar kokosnoot-kreeft emulsie in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kokosnoot-kreeft emulsie in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kokosnoot-kreeft emulsie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kokosnoot-kreeft emulsie:

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Apen Rotsen

Ingrediënten:
amandelen, cacao, cashewnoten, kokosnootvruchtvlees, ontpitte dadels en pijnboompitten

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Kokoskoeken

Ingrediënten:
eiwitten, gehakt, kokosnootvruchtvlees, pure chocolade, sinaasappel en suiker

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Kokoskoeken

Ingrediënten:
eiwitten, gehakt, kokosnootvruchtvlees, pure chocolade, sinaasappel en suiker

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jeruzalem:

Semolinacake met kokos & mamelade

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, ei, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, kokos, oranjebloesemwater, oranjemarmelade, semolina, sinaasappel, sinaasappelsap en zonnebloemolie

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kreeftcocktail met ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, champignons uit blik, citroensap, cocktailkersen, dille, kreeft, kreeft uit blik, mayonaise, sinaasappel, slagroom, tabasco, witlof en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

panellets

Ingrediënten:
aardappel, amandelpoeder, citroen, eieren, kokosnootvruchtvlees, hagelslag, pijnboompitten en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Urap-Urap

Ingrediënten:
asem, bouillon, bouillonblokje, djahé, eieren, groenten, gula djawa, kardemomzaadjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosmelk, kunyit, laos, lombok, olie, santen, sereh, sjalot, sjalotten, steranijs, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Iets goeds met een restant kalkoen

Ingrediënten:
arachideolie, chilisaus, grapefruit, kalkoenvlees, ketchup, koekjes, kokos, mincemeat, mosterd, pudding, sinaasappels, sojasaus, versgemalen zwarte peper, waterkers en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nopi:

Salade van kreeft, venkel en gegrilde druiven

Ingrediënten:
arak, basilicum, citroensap, dille, dragon, dukkah, grof zeezout, kreeft, olijfolie, ouzo, pernod, pitloze druiven, rode radijzen, roodlof, sambuca, sinaasappelsap, venkel, vers krabvlees, witlof, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren