Ansjovisdipsaus - banga cauda

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 33 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
saus/dressing/jus / groente / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bouquetière

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Fritto misto alla piazzese - Gefrituurde gemengde groente met ansjovis en sardines

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Fritto mallorquina: gebakken aardappelen, paprika's en dowperwten met lamslever, -niertjes en bosuitjes

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Groente: Pasta met kool en broodkruim

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte