Ansjovisdipsaus - banga cauda
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 33 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- saus/dressing/jus / groente / vis
Ingrediënten
- artisjok
- bloemkool
- boter
- gezouten ansjovis
- groenten
- jonge knoflook
- olijfolie
- paprika
- radijs
- selderij
- stokbrood
- venkel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.