Thom kha kai-kroketten - Stefan van Sprang, 2014
★
★
★
★
★
Een recept van Johannes van Dam.
U vindt dit recept op pagina 88 in Het krokettenboek .
- Keuken:
- Thais / Nederlands
- Gang:
- voorgerecht
Ingrediënten
- bloem
- boter
- citroenblad
- gelatine
- gele currypasta
- gember
- gembersiroop
- groene currypasta
- kara kokosroom
- kerrie
- kippenbouillon
- knoflook
- kokosmelk
- rode peper
- sereh
- sushi-seasoning
- ui
- yuzusap
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.