Spitskool met cantharellen en Zeeuwse algen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 187 in Een kookboek. .

Keuken:
Belgisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / groente / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Homard cuit a la vapeur d'algues - Kreeft gegaard in de stoom van algen

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Salade van gerookte paling, gebrande asperges en algen

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Algenschuim en garnituur

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Rillettes de maquereau / Makreelrillette

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne