Picknick / diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Homard cuit a la vapeur d'algues - Kreeft gegaard in de stoom van algen
- Ingrediënten:
- algen, kreeft, mayonaise en tomatencoulis
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met algen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient algen:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: