Schweinerücken auf Quitten-Spitzkraut mit Joghurt-Koriander-Dip / Varkensrug op kweepeer-spitskool met yoghurt-korianderdip

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 292 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rote Linsensuppe mit Wachtelbrust / Rode linzensoep met kwartelborst

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Salade van linzen en ingemaakte sjalot met berbere-croutons

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Orientalisches Rindsgulash mit gefülltem Bulgurknödel - Orientaalse rundergoulash met gevulde bulgurnoedels

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Gewürz-Frischkäse - Gekruide verse kaas

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze