Ragout von Rinderbackerl mit Zimt und Kardamom / Ragout van runderwang met kaneel en kardamom

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 276 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvleesragout

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bing met crème van eenden- en kippenlever, gebakken langoustine en geroosterde pinda's

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Truffels

Een recept uit  - Tapas

(snelle) plumpudding

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Kalfsfilet met cabrales - ternera al cabrales

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España