Soupe de Poisson a la Charentaise - Vissoep op de wijze van de Charente
★
★
★
★
★
Een recept van Liliane Benoit en Agnès Claverie.
U vindt dit recept op pagina 42 in La cuisine Charentaise .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- basilcum
- bouquet garni
- cayennepeper
- croutons
- gruyère
- heekkop
- kerrie
- knoflook
- olie
- parmezaanse kaas
- pasta
- peper
- pieterman
- poon
- saffraan
- schorpioenvis
- tomaten
- tomatenpuree
- venkel
- water
- wijting
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.