Sole cuit a la vapeur d'algues - Tong gegaard in de stoom van algen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 67 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
picknick / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Koolrabi, yoghurt, inmaak van de laatste zomer, rabarbersap en zwarte bessenhoutolie

Een recept uit  - Story on a Plate

Rillettes de maquereau / Makreelrillette

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Algenschuim en garnituur

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Homard cuit a la vapeur d'algues - Kreeft gegaard in de stoom van algen

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise