Zeebaars met lindebloesemsaus, zilte groenten en aardappelpuree
★
★
★
★
★
Een recept van Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje.
U vindt dit recept op pagina 83 in Neêrlands roem .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- bloem
- bloemige aardappel
- boter
- foelie
- gedroogde lindebloesem
- kippenbouillon
- lamsoren
- melk
- nootmuskaat
- plantaardige olie
- sjalot
- slagroom
- visbouillon
- zeebaarsfilets
- zeekool
- zeekraal
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.