Ossenhaas in korstdeeg "Boeuf Wellington"

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 288 in Harmonie Op Je Bord .

Keuken:
Brits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gigot ou épaule de pré-salé, farci - Gevulde lamsbout of lamsschouder

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Tomatenfondue met gevulde eieren

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Gigot ou épaule de pré-salé braisé (Aux haricots) - Gesmoorde lamsbout of lamsschouder met haricots verts

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

*Pigeon en Salmis third Course: Roast Pigeon Crown with Farce Royal, Pickled Celery Root, Celery Root Mousseline and Toasted Oat Jus

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]