Ossenhaas in korstdeeg "Boeuf Wellington"
★
★
★
★
★
Een recept van Sieberen Meerema en O.L. De Vos.
U vindt dit recept op pagina 288 in Harmonie Op Je Bord .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Gigot ou épaule de pré-salé, farci - Gevulde lamsbout of lamsschouder

Tomatenfondue met gevulde eieren
Gigot ou épaule de pré-salé braisé (Aux haricots) - Gesmoorde lamsbout of lamsschouder met haricots verts

*Pigeon en Salmis third Course: Roast Pigeon Crown with Farce Royal, Pickled Celery Root, Celery Root Mousseline and Toasted Oat Jus
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)