Gigot ou épaule de pré-salé braisé (Aux haricots) - Gesmoorde lamsbout of lamsschouder met haricots verts
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 455 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
Ingrediënten
- droge witte wijn
- farce
- fond
- knoflook
- lamsbotten
- lamsbout
- lamsschouder
- laurier
- olie
- peper
- peterselie
- reuzel
- rode wijn
- rozemarijn
- runderbouillon
- salie
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- water
- winterwortel
- witte bonen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.