Schorpioenvis of knorhaan en papillote

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 116 in Vis en schaaldieren .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rode poon met gekonfijte tomaat

delicious. magazine - 2011-13

Barbunya buğulamasi - Gestoofde rode poon

Een recept uit  - Turkse kookkunst

Ravioli met varkensvlees, lavendel en boter1006 Rode poon met gekonfijte tomaat

delicious. magazine - 2011-13

Omega 3 en couscous

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners