Gebakken zalm met zachtgekookte eitjes en komkommer op zuur
★
★
★
★
★
Een recept van Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll.
U vindt dit recept op pagina 128 in Vis en schaaldieren .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
- Bereidingstijd:
- 32 minuten
Ingrediënten
- boter
- citroensap
- ei
- kappertjes
- komkommer
- mosterdzaad
- olijfolie
- peper
- peterselie
- suiker
- witte wijn
- zalmmoten
- zout
- zuring
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.