Gebakken zalm met zachtgekookte eitjes en komkommer op zuur

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 128 in Vis en schaaldieren .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
32 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Künefe - Engelenhaar met buffelmozzarella en pistache

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ansjovisboter

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Vijgen op Russische wijze

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Worteltjes met dille uit de oven

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek