Mul in bouillabaissesaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 154 in Vis en schaaldieren .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sherry Braised Guinea Fowl with Saffron Milk-caps - In sherry gestoofde parelhoen met oranje-groene melkzwam

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Late Summer Mushrooms and vegetables in a Hazelnut Dressing - Nazomer paddenstoelen met groente in een hazelnootdressing

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Lamshaas gevuld met wilde paddenstoelen

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Italiaanse stoof van kip

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land