Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Pompoenoliesnoepje
- Ingrediënten:
- goud, isomalt, pompoenzaadolie en zout
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Wij maken uw kookboeken, zoals Een dag bij elBulli, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het mysterie-elBulli onthuld • Een exclusief kijkje achter de schermen bij elBulli – het beste restaurant van de wereld, gecreëerd door Ferran Adrià, de beste chef-kok van de wereld • elBulli is beroemd vanwege zijn innovatieve manier van koken, maar vooral ook vanwege de enorme wachtlijsten. Jaarlijks krijgt het restaurant 2 miljoen aanvragen voor 8000 plaatsen • Dit ruim 600 pagina’s tellende boek onthult voor het eerst Adrià’s technische geheimen en zijn filosofie over eten. Een musthave voor elke liefhebber van restaurants en creatieve cuisine • Inclusief meer dan 1200 foto’s, die een overzicht geven van uiterst zorgvuldige voorbereidingen voor slechts een dag service • Een unieke kans om Adrià’s creatieve werkwijze, originele technieken en buitengewone culinaire resultaten te ontdekken. Met volledig geïllustreerde recepten en diagrammen Een dag bij elBulli is precies wat de titel belooft. Aan de hand van prachtige foto’s met het daarbij behorende tijdstip volgt het boek een dag lang het reilen en zeilen bij elBulli, het beste restaurant van de wereld, gevestigd in Roses aan de Costa Brava. Door dit kijkje achter de schermen, de uitleg over hoe het is als gast te worden ontvangen, en de kunstzinnige foto’s van de revolutionaire gerechten, krijg je als lezer echt het idee dat je deelgenoot wordt van een geheim: het mysterie-elBulli. Ferran Adrià voegde zich in 1984 bij de staf van elBulli. Zijn innovatieve culinaire technieken worden toegejuicht en geïmiteerd door topchefs en culinair recensenten over de hele wereld, en hebben elBulli drie Michelin-sterren bezorgd. ‘De beste kok van deze planeet!’ – Joel Robuchon ‘Ferran is een genie. Hij heeft zonder twijfel de grootste invloed op de moderne gastronomie van alle chefs ter wereld.’ – Heston Blumenthal Een dag bij elBulli – Bewonder de ideeën, methodes en creativiteit van Ferran Adrià
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Diner / nagerecht uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Diner / nagerecht uit Een dag bij elBulli:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Diner / nagerecht uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Drinken / cocktails uit Een dag bij elBulli:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Een dag bij elBulli:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli: