Kiptaart - kotopitta
★
★
★
★
★
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 78 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Grieks / Balkan
- Gang:
- lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- quiche / gevogelte
Ingrediënten
- bloem
- boter
- ei
- feta
- filodeeg
- kipfilet
- kippenbouillon
- lente-ui
- nootmuskaat
- peper
- verse dille
- verse munt
- verse peterselie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.