Aubergine-lamsvleeskasserol - moussaka
Een recept van J. Goldstein.
U vindt dit recept op pagina 170 in De Middellandse Zee, een culinaire reis .
- Keuken:
- Mediterraans / Grieks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / groente
Ingrediënten
- aubergine
- bloem
- boter
- broodkruim
- droge rode wijn
- ei
- gemalen kaneel
- kasseri
- knoflook
- lamsgehakt
- melk
- nootmuskaat
- olijfolie
- oregano
- parmezaanse kaas
- peper
- ricotta
- tomaten
- tomatenpuree
- ui
- verse peterselie
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.