Fazant met saus van wilde vierbessen
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 24 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte
Ingrediënten
- boter
- fazant
- foelie
- geleisuiker
- grove mosterd
- jeneverbes
- kaneelstokje
- kruidnagel
- olie
- peper
- rode wijn
- ui
- vlierbessen
- wortel
- wortelpeterselie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.