Worst met roodloof, ui en speculaaskruiden
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 395 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- anijs
- boter
- gemalen kardemom
- kaneel
- karwij
- kweeperenpasta
- nootmuskaat
- olie
- peper
- radicchio
- speculaaskruiden
- walnoten
- worst
- zoete ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.