Pastitsio: macaroni-gehaktschotel met kaneel, rode wijn en kefalotiri
★
★
★
★
★
Een recept van J. Gosney en Rick Stein.
U vindt dit recept op pagina 136 in Mediterrane Odyssee .
- Keuken:
- Grieks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- bleekselderij
- bloem
- boter
- ei
- gemalen kruidnagel
- griekse kefalotiri
- kaneelstokje
- knoflook
- laurierblad
- mager rundergehakt
- melk
- nootmuskaat
- olijfolie
- oregano
- parmezaanse kaas
- rigatoni
- rode wijn
- tomaat in blik
- tomatenpuree
- tortigliono
- tubetti
- ui
- witbroodkruim
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.