Jamie Oliver - De basis van het koken

De basis van het koken

Een boek van Jamie Oliver

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De basis van het koken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Na het verkoopsucces van de vorige drie titels van The Naked Chef verschijnt nu het vierde boek van deze topkok. Waar The Naked Chef vooral een grote hoeveelheid heerlijke en eenvoudig te maken recepten gaf, zal Jamie ingaan op de basisprincipes van het koken. Op de van hem bekende wijze laat hij zien hoe eenvoudig koken eigenlijk is, en dat werkelijk iedereen een heerlijke maaltijd kan bereiden.
Alle belangrijke bereidingstechnieken worden uitgebreid besproken en uitgelegd, met heldere aanwijzingen en stap-voor-stap-fotografie. Succes gegarandeerd met deze nieuwe bijbel voor Jamie-liefhebbers!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Aioli

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, olijfolie en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Libanese citroenkip

Ingrediënten:
bulgur, chilipoeder, crème fraîche, farika, ingelegde citroen, kaneel, kip, kippenbouillon, komijnzaad, rode ui, rozemarijn, tequila, venkel, venkelzaad, witte wijn, wodka, zure room en zwarte peperkorrels

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Viskebab

Ingrediënten:
aardappel, citroen, gedroogde peper, geelwortelpoeder, gember, kabeljauw, knoflook, munt, rozemarijn, schelvis, yoghurt en zeeduivel