Gepocheerde kwarteleitjes op een strook geschaafde groenten met gebruinde boter
★
★
★
★
★
Een recept van Anne Cazor en Julien Attard.
U vindt dit recept op pagina 20 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .
- Gang:
- diner / voorgerecht
- Soort:
- salade / vegetarisch
Ingrediënten
- bergamotbloemen
- boter
- casinobrood
- doperwten
- fleur de sel
- groene asperge
- hazelnootolie
- kervel
- komkommer
- kwarteleitjes
- molsla
- peper
- rauwe gele biet
- rode biet
- rode radijs
- witte asperge
- witte wijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.