Gefillte helzel - Gevulde ganzenhals variant 1

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 144 in De Joodse keuken .

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Filet de boeuf en croûte - In korstdeeg gebakken runderhaas, beef wellington brioché

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Ganzenpastei met spinazie

Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Asperges in een croûte van gedroogde Geuldalham met gebradenkwartel en een romigesaus van morieljes

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Flódni

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten