Tourte de blettes
Een recept van Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse.
U vindt dit recept op pagina 398 in Veg! .
- Gang:
- snack of tussendoortje / nagerecht
- Soort:
- zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten
- bloem
- boter
- calvados
- citroenschil
- ei
- eidooier
- fijne kristalsuiker
- fijn zeezout
- melk
- pijnboompitjes
- poedersuiker
- rozijnen
- snijbiet
- zoete appel
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Met nadruk: dit is écht een *nagerecht* (lastig voor te stellen met snijbiet). Ik vond het beter smaken nadat het een dag stond, maar het blijven snijbieten. Toch wel erg een groente.