Piccione, tartufo nero e purè d'aglio - Geroosterde duif, zwarte truffel en knoflookpuree

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 493 in Made in Italy .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Duivenborst met ganzenlever

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Pigeon ramier aux petits legumes - Wilde duif met groenteballetjes

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Duif met piquillo's, amandelen venkel en saus van medjool dadels

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Schaapsnierenkebab

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier