Runderwangen bourguignon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 184 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Koe loe joek (vlees in zoetzure saus)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Bing

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Chinese honngkip

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Bouillon met visballetjes

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten