Mijn sardientoast

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 332 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ceviche van Sint-Jakobsschelpen

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Bloedworst en knoflook

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Warme Brindisa food room liesques 1, geroosterd boerenbrood met gegrilde botifarra

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Pastasalade Met Garnalen, Venkel, Tomaten En Olijven

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta