Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bacon, dijonmosterd, droge witte wijn, fond, knoflook, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, reuzel, rijst, runderbouillon, runderbovenbil, runderkogel, spek, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: appel, boter, cognac, gans, ganzenbouillon, kaneel, peper, port, runderbouillon, salie, suiker, varkensworstjes en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardappelen, boter, gruyère, peper, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, foie gras, peper, slagroom, truffel en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, fond, knoflook, laurier, marinade, olie, peterselie, reuzel, sauce diable, sauce piquante, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, tijm, ui, varkensbraadvlees en wortel
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boter, cognac, gekookte ham, gruyère, kalfsvlees, laurier, madeira, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, vet spek, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gepocheerde scholfilet, gepocheerde tongfilet, gruyère, lente-ui, melk, mousseline-sabayonsaus, peper, sjalot, slagroom, visvocht en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vis
Ingrediënten: bacon, blanke fond, boter, droge witte wijn, ganzenvet, gerookt spek, jeneverbessen, kippenbouillon, laurier, peper, peperkorrel, peterselie, ui, verse zuurkool, wortel en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: cognac, eidooier, gegratineerde uiensoep en worcestershiresaus
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: abrikozenjam, boter, bruine rum, crème anglaise, crème chantilly met rum en poedersuiker, geklaarde boter, golden delicious, suiker, vanille-essence en witbrood
Keuken: Frans
Soort: pudding
Ingrediënten: aardappelen, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, ui, varkensvlees en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: basilicum, boter, broodkruim, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, gedroogde salie, gele ui, gsdroogde dragon, kookvocht van uien, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, runderbouillon, witte ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: beslag voor pannenkoek en spinazie
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, braadkip, dragon, duif, fazant, gedroogde dragon, kalkoen, kippengelei, madeira, olie, parelhoen, port en zout
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / gevogelte
Ingrediënten: abrikozenglazuur, amandelen, angelica, babadeeg, boter, frangipane, gekonfijte kersen, kirsch, poedersuiker en suikerstroop
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, bouillon, champignons, droge port, droge witte vermouth, fond, kleine witte uitjes, laurier, lente-ui, maïzena, olijfolie, ontpitte groene olijven, peper, runderbouillon, rundertong, sjalot, tijm, tomaat, ui, varkensspek, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: bieslook, boter, dragon, geklaarde boter, olie, peper, peterselie, tuinkruiden, uitgestoken aardappelballetjes en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, droge witte vermouth, eidooier, gruyère, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilcum, boter, broodkruim, crème fraîche, dragom, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde dragon, gedroogde oregano, gedroogde salie, gele ui, kookvocht van ui, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, runderbouillon, witte ui en zout
Keuken: Frans
Soort: rijst
Ingrediënten: slagroom en vanille-essence
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / zuivel
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, eidooier, kirsch, melk, rum, sinaasappellikeur, sterke koffie, suiker, vanille-essence en zuivel
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: court-bouillon, gemengde groene kruiden, komkommer, peper, peterselie en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: bieslook, boter, dragon, ei, kervel, peper, peterselie, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: geblancheerde brocoli, mayonaise en vinaigrettesaus
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, ei, kersen, melk, poedersuiker, suiker, vanille-essence en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch