Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, gekookte zalm, gruyère, inmaakvocht van zalm in blik, lente-ui, marjolein, melk, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomatenpuree, zalm uit blik en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vis
Ingrediënten: court-bouillon, gemengde groene kruiden, peper, peterselie, prei en zout
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: bleekselderij, coulis de tomates à la provençale, dikke lende, fond, ingewanden, kalfsbotten, kip, kippenkarkas, knoflook, kruidnagel, laurier, meiknolletjes, peperkorrels, peterselie, prei, rosbief, runderbotten, runderbovenbil, runderkogel, runderspierstuk, sauce alsacienne, sauce nénette, sauce suprême, sauce tomate, tijm, ui, varkensfricandeau, varkensschouder, verse worst, vleesafsnijsel en wortel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Ingrediënten: bloem, boter, champignonsteeltjes, citroensap, droge witte wijn, eidooier, laurier, lente-ui, mosselen, peper, peterselie, sjalot, slagroom en tijm
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: biscuigebak en crème au beurre
Keuken: Frans
Soort: glazuur / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, broodkruim, courgette, ei, geblancheerde amandelen, gruyère, kruidnagel, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, citroensap, peterselie, water, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bloem, boter, ei, nootmuskaat, peper, suiker, water en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: boter, courgette, crème fraîche, dragon, gedroogde dragon, lente-ui, peterselie, room, sjalot, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, geblancheerde broccoli, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, lente-ui, peper, sjalot, tongfilet, visbouillon, visfilet, water, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: abrikoos, abrikozenglazuur, amandelschaafsel, banaan, boter, peren, pruimen, suiker, vruchten uit blik, water en zoet pasteideeg
Keuken: Frans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: arrowroot, boter, bruine fond, kalfsvlees, laurier, madeira, maïzena, olie, peper, peterselie, runderbouillon, tijm, truffel, ui, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, ei, gruyère, ham, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tabasco en zout
Keuken: Frans
Soort: kaas
Ingrediënten: citroensap, cognac, crème patissière, diepvrieskersen, donkere kersen, frangipane, kersen uit blik, kirsch, rode wijn, suiker, uitlekvocht van kersen uit blik en zoete taartbodem
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bacon, beaujolais, bloem, boter, braadkip, bruine kippenbouillon, bruin geglaceerde witte uitjes, champignons, cognac, knoflook, laurier, peper, peterselie, rode bourgogne, rode côte du rhône, runderbouillon, tijm, tomatenpuree en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, crème chantilly, eiwit, kirsch, perzik en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / sorbet
Ingrediënten: boter, bruine bouillon, kippenbouillon, kooknat van champignons, laurier, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, visbouillon, water, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: rijst
Ingrediënten: bacon, droge witte wijn, kalfsbotten, kalfsbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, pens, peperkorrels, runderbouillon, sinaasappelschil, tijm, tomaten, tomaten uit blik, ui, varkenszwoerd, venkelzaad, zout, zwarte olijven en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees / rundvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: gin, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, rodewijnazijn, rozemarijn, ui, volle rode wijn, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: marinade
Ingrediënten: flensjesbeslag en olie
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: bieslook, boter, eidooier, gemengde groene kruiden, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / samengestelde boter
Ingrediënten: boter, citroensap, ei, gruyère, nootmuskaat, peper, slagroom, taartbodem, water, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / vegetarisch / boter en olie
Ingrediënten: aardappelen, ansjovis, appel, asperges, bieten, bloemkool, broccoli, brodd, ei, erwtjes, groene mayonaise, groene olijven, haricots verts, kip, lente-ui, mayonaise met groene kruiden, peper, peterselie, raapjes, riz au blanc, sjalot, tonijn uit blik, vinaigrette, walnoten, waterkers, wortel, zalm uit blik, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: salade / kalfsvlees / rundvlees / vis
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, citroensap, gruyère, peper, slagroom, tongfilet, tongscharfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis