Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De kunst van het koken , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo’n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. ‘De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times’
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: citroensap, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, salie, tijm en zout
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bittere chocolade, bloem, boter, cake, eidooier, eiwit, koffie, lange vingers, melk, pudding, rum, suiker, vanille, vanille-essence, verkruimelde bitterkoekjes en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, bruine rum, créme anglaise, crème chantilly, eiwit, gekarameliseerde walnoten, suiker, vanille-essence, water en zout
Keuken: Frans
Soort: ijs
Ingrediënten: aardbeienpuree, abrikozensaus, chocoladesaus, eiwit, frambozenpuree, geglaceerde kastanjes, gekarameliseerde walnoten, gekonfijte vruchten, gemarineerde perzik, kirsch, rum, suiker, vanille-essence en walnoten
Keuken: Frans
Soort: ijs
Ingrediënten: boter, geklaarde boter, ei, gruyère, mornaysaus en witbrood
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, azijn, citroensap, droge witte wijn, groene kruiden, lente-ui, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vegan / aardappelgerecht
Ingrediënten: abrikozen, diepvriesframbozen, frambozen, fruit, munt, peren, suiker, vanille-essence, vanillestokje, vruchten uit blik en water
Keuken: Frans
Soort: vegan
Ingrediënten: aardbeien, citroensap, eiwit, frambozen en poedersuiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / sorbet
Ingrediënten: bittere chocolade, boter, ei, eidooier, kirsch, rum, sinaasappellikeur, sterke koffie, suiker, vanille-essence en water
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / condiment
Ingrediënten: champignons, mengsel voor visquenelles, peper, sauce dieppoise, slagroom, tongfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: broodkruim, ham, snijbiet en varkensgehakt
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: boter, geblancheerde broccoli, parmezaanse kaas, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, eidooier, kervel, melk, mosselen in een saus, peterselie en slagroom
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bacon, boter, droge witte wijn, kropsla, laurier, ontbijtspek, peper, peterselie, spekzwoerd, tijm, ui, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / bouillon / groente
Ingrediënten: boter, croutons, ham, peper, spinazie, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappelen, boter, knoflook, melk en zout
Keuken: Frans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, bloem, boter, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, bloem, boter, cayennepeper, ei, gruyère, nootmuskaat, witte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergines, broodkruim, herbes de provence, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, sjalot, tomaten en zout
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, laurier, mosselen, oud witbroodkruim, peper, peterselie, tijm en ui
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladerdeeg en suiker
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, eidooier, eiwit, melk, poedersuiker, praliné, suiker, vanille-essence, verkruimelde bitterkoekjes en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, boter, dille, gruyère, komkommer, lente-ui, peper, sauce mornay, suiker, wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, krabpoten en resten van krabpoten -schaal en -borststuk
Keuken: Frans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: boter, knoflook, lente-ui, peper, peterselie, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / samengestelde boter