Jambon farci et braisé - Gesmoorde ham met champignonvulling

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 430 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees / boter en olie

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Champignonboter

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Champignonsoezen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Kippakketje met champignonsaus

delicious. magazine - 2007-12

Champignons uit de oven

delicious. magazine - 2007-06